Etiketler

, ,

avis-avea-prime

Yurt içi seyahatlerimizde hepimizin ortak arzusu gideceğimiz bölgede bir yerden bir yere rahat bir ulaşım sağlamak. Özellikle tatil beldelerinde minibüs, taksi ve benzeri ulaşım araçları oldukça pahalı oluyor. Hele bir de birbirine uzak yerlere gidecekseniz veya görmek istediğiniz yerler kaldığınız yere uzaksa, paranızın birçoğu ulaşıma gidebilir. Hem bu durumun önüne geçmek, hem de daha rahat hareket edebilmek için araç kiralamayı tercih edebilirsiniz.

Kaliteli, konforlu ve lüks araç filosuyla zengin seçenekler sunan Avis, cazip araba kiralama kampanyaları ile dikkat çekiyor. Sektörün önde gelen rent a car şirketlerinden Avis, şu sıralar avantajlı fırsatlarıyla Avea abonelerinin yüzünü güldürüyor. Avea Prime abonesiyseniz, Avis’ten %40 indirimle araç kiralama ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Avis’in tüm araç gruplarında geçerli bu kampanya sayesinde, Avis’ten yapacağınız kiralamalarda %40 indirim kazanmanız mümkün.

Yurtiçi araç kiralama indiriminden yararlanmak için tek yapmanız gereken, 7580’e PRIME AVIS yazıp göndermek ve telefonunuza gelecek şifreyi AVIS yetkililerine iletmek. Yurtdışı araç kiralama indirimi için ise PRIME AVIS 2 yazıp 7580’e göndermeniz ve gelen şifre ile cep telefon numaranızı Avis kurumsal ofislerindeki ilgiliye iletmeniz yada www.avis.com.tr adresinde ilgili alana giriş yapmanız yeterli.

Yurtdışı araç kiralama indirimi sadece belirli ülkelerde geçerli. Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre ülkelerinde %20 indirim, Rusya ve Kuzey Amerika ülkelerinde %10 ve Fransa’da %5 indirim uygulanmakta.

30 Ağustos 2015 tarihine kadar geçerli bu cazip kampanya ile Avea Prime’lı olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşarken, Avis’ten %40 indirimli araç kiralamanın keyfine varabilirsiniz. Eğer siz de bir Avea abonesiyseniz, yolunuza çıkan bu indirim fırsatını kaçırmayın.

40 yıldır oto kiralama sektörün lideri konumunda olan Avis, sağladığı müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışı ve tüm dünya Avis’lerini satış ve rezervasyon konusunda on-line birbirine bağlayan “Wizard” ağı ile araç kiralamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor.

Toplam 75 noktada hizmet veren ofisleri, 2 yurt dışı şirketi ve 300 personeliyle, Türkiye’nin öncü araç kiralama şirketi olan Avis, mobil rezervasyon, elektronik yol kılavuzu, lüks araç kiralama gibi farklı hizmetleriyle de ön plana çıkıyor.

Eğer araç kiralamaya ihtiyacınız varsa ve aynı zamanda Avea Prime abonesiyseniz, Avis’ten başkası aklınıza gelmesin. Avea Prime’lılara yönelik bu kampanya sayesinde Avis’in birbirinden güzel ve donanımlı araçlarına uygun fiyata sahip olabileceğiniz gibi, konforlu bir seyahat geçirebileceksiniz. Avis’in araç kiralama fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için www.avis.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.