Etiketler

,

fiat-07-fiorino-cargoFiat’ın ticari araçları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Fiat Fiorino, kompakt boyutları, kıvraklığı ve şık tasarımıyla arazi ve şehir içi kullanımı için ideal bir otomobil.

Fiorino CombiMix
Fiorino CombiMix, kompakt ölçüleri, kıvraklığı ve kolay kullanımıyla en dar yollarda bile sizi yarı yolda bırakmayacak bir otomobil.

1.3 multijet 75 HP ile 1.4 73 HP motor seçeneklerine sahip Fiorino CombiMix, arkaya eklenmiş koltukları, sağlamlığı ve yüksek taşıma kapasitesiyle, profesyoneller için en iyi çözümü sunuyor.

Fiat Fiorino CombiMix, geniş kapasitesi ve dayanıklılığı kadar ortalamanın üzerinde bir otomobil rahatlığı sunuyor. 1.3 multijet’de 100 km’de ortalama 4.5 LT yakıt tüketimi sağlarken, 1.4 73 HP benzinlide 6.4 yakıt tüketimi sağlıyor.

Fiorino CombiMix’de ağır yükleri taşımak dert değil. Arka koltuğu katlayıp aracınızın yük hacmini 2.5 m3′ e kadar yükseltme imkanınız var.

CombiMix, çeşitli donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Yük sabitleme kancaları, arka aydınlatma, Start & Stop sistemi, hidrolik direksiyon, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi, elektrik ayarlı ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları, Comfort Matic Vites, yokuş Kalkış Desteği, ön far yükseklik ayarı, yol bilgisayarı, My Car (otomobili kişiselleştirme fonksiyonu) ve “Follow-me-home” refakatçi aydınlatma sistemi gibi fonksiyonel donanımlarıyla yolculuğunuzu daha konforlu hale getiriyor.

CombiMix, motor gamındaki performansı ve teknolojik yenilikleriyle de hem çevreye hem de bütçenize duyarlılığını gösteriyor. CombiMix’in Start&Stop sistemi sayesinde trafikte durduğunuz zaman otomobilin motoru kendiliğinden devre dışı kalıyor. Start&Stop teknolojisi yakıt tüketiminde %10, CO2 salınımında ise %4 oranında avantaj sağlıyor.

Fiorino CombiMix, güvenlik bakımından da oldukça donanımlı. Sürücü hava yastığı + Aktif gergili emniyet kemerleri, dört sensörlü ve EBD’li ABS, FPS (yangın önleme sistemi) + yakıt pompası üzerinde atalet sensörü + çift yönde akışı kesen selenoid valf, ESP, ASR, Hillholder, HBA, anti-submarine koltuklar, ön kapılarda darbe emici çelik kuşaklar, kontrollü deforme olabilen tampon içi barlar ile son derece güvenli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Blue & Me, USB çıkışı, direksiyon üzerinde çalıştırma kumandası ile gelişmiş ses sistemlerine de sahip. Blue&Me™ teknolojisi sayesinde gözünüzü yoldan ayırmadan sevdiklerinizle kolayca konuşup onlardan gelen SMS’leri dinleyebilirsiniz. Direksiyondaki kumanda tuşlarıyla da dinlemek istediğiniz müziğe kolayca ulaşabilir, cep telefonunuzu rahatça kullanabilirsiniz.

Fiorino Cargo

Fiorino Cargo, kompakt boyutu, katlanan yolcu koltuğu, geniş yük kapasitesi ile ticari araçlar arasında oldukça fonksiyonel bir seçim. Ayrıca yeşil, kırmızı, mavi, turuncu gibi canlı renk seçenekleriyle renkli bir yol arkadaşı. 1.3 Multijet 75 HP motor seçeneğine sahip Fiorino Cargo, 100 km’de ortalama 4.5 LT yakıt tüketimi sağlıyor.

Konforlu bir sürüş deneyimi için de çeşitli donanımlara sahip. Yük sabitleme kancaları, Start & Stop sistemi, hidrolik direksiyon, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi, elektrik ayarlı ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları, ön far yükseklik ayarı, katlanan ve zeminde kaybolan yolcu koltuğu, Comfort Matic Vites, yokuş kalkış desteği, yol bilgisayarı, klima+polen filtresi, My Car (otomobili kişiselleştirme fonksiyonu) gibi özellikleriyle sürücülere fonksiyonel bir kullanım sunuyor.

Fiorino Combi Mix ile benzer güvenlik donanımlarına sahip Cargo’da dört sensörlü ve EBD’li ABS,FPS (yangın önleme sistemi) + yakıt pompası üzerinde atalet sensörü + çift yönde akışı kesen selenoid valf, ESP, ASR, Hillholder, HBA, LAC, Anti-submarine koltuklar, ön kapılarda darbe emici çelik kuşaklar, kontrollü deforme olabilen tampon içi barlar, yolcu hava yastığı bulunuyor.

Eğer yeni bir ticari araç almayı düşünüyorsanız, Fiat’ın Fiorino modelleri harika bir seçim olabilir. Fiorino ailesini yakından tanımak için www.fiat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.